Wie zijn wij?

Inspiring Data beschikt over een flexibele groep communicatiespecialisten en ontwerpers die grote hoeveelheden informatie kunnen vertalen naar een pakkende infographic of animatie. 

In een wereld die constant informatie uitstort over mensen, is het steeds moeilijker om je verhaal voor het voetlicht te brengen. Mensen willen graag alles weten over de dingen die belangrijk voor hen zijn. Maar hoe krijg je nog hun aandacht? Een infographic of een animatie die het juiste verhaal vertelt, is hierbij erg effectief. Want mensen zijn visuele wezens: we onthouden de dingen beter als ze zijn ‘verbeeld’.

Een infographic voor professionals stelt andere eisen dan een product voor een groot publiek

Bekijk hier meer werk »      

The Internet of Things: een interactieve infographic (Het Aanzien van ...)

The internet of Things. Iedereen heeft het erover. Maar wat is het eigenlijk? Wat zijn die ‘dingen’ dan? Wat doen ze en waarom moeten we dat weten? Deze in .... meer »

Oliewinning in beeld: de gevolgen van de prijsdaling

De olieprijzen zijn sinds de tweede helft van vorig jaar op het laagste peil in jaren beland. Een vat olie kost nu minder dan vijftig dollar, terwijl .... meer »

Training 'Infographics' bij Frankwatching

Het thema 'kennisoverdracht' wordt steeds meer een kernonderdeel van Inspiring Data.   Een poos geleden hebben we de training 'Communiceren met een infogr .... meer »

#JeSuisCharlie: een dag uit het leven van een hashtag [infographic]

#JeSuisCharlie werd op 7 januari een trending hashtag, om een reden die we maar al te goed weten: de aanslag op de redactie van het Franse weekblad. Bi .... meer »

Zes redenen om datavisualisatie 2.0 te gebruiken

De redactie van Frankwatching, het grootste marketingblog van Nederland, was te spreken over mijn artikel over datavisualisatie. Ze gaan het binnenkort pla .... meer »

Nu op mediablog Frankwatching: datavisualisatie 2.0

Zojuist online: mijn artikeltje op het mediablog Frankwatching over datavisualisatie 2.0 (zes redenen om het toe te passen, zes gratis …http://lnkd.in/URZN .... meer »