Wie zijn wij?

Inspiring Data beschikt over een flexibele groep communicatiespecialisten en ontwerpers die grote hoeveelheden informatie kunnen vertalen naar een pakkende infographic of animatie. 

In een wereld die constant informatie uitstort over mensen, is het steeds moeilijker om je verhaal voor het voetlicht te brengen. Mensen willen graag alles weten over de dingen die belangrijk voor hen zijn. Maar hoe krijg je nog hun aandacht? Een infographic of een animatie die het juiste verhaal vertelt, is hierbij erg effectief. Want mensen zijn visuele wezens: we onthouden de dingen beter als ze zijn ‘verbeeld’.

Een infographic voor professionals stelt andere eisen dan een product voor een groot publiek

Bekijk hier meer werk »      

The Internet of Things: een interactieve infographic (Het Aanzien van ...)

The internet of Things. Iedereen heeft het erover. Maar wat is het eigenlijk? Wat zijn die ‘dingen’ dan? Wat doen ze en waarom moeten we dat weten? Deze in .... meer »

Jaaroverzicht 2014 in infographics

Het jaar 2014 was ongetwijfeld een topjaar voor infographics. Op elke communicatieafdeling is nu wel het besef doorgedrongen dat een infographic de aandach .... meer »

Nu op mediablog Frankwatching: datavisualisatie 2.0

Zojuist online: mijn artikeltje op het mediablog Frankwatching over datavisualisatie 2.0 (zes redenen om het toe te passen, zes gratis …http://lnkd.in/URZN .... meer »

Zelf infographics maken? Vijf uitdagingen

Het zelf maken van een infographic is lang niet zo eenvoudig als veel mensen schijnen te denken. Ik geef de laatste tijd veel trainingen aan communicatie-p .... meer »

Nu op 'Frankwatching': Infographics in je organisatie: 4 voorwaarden voor succes

Verschenen op het mediablog Frankwatching, mijn artikel over de beletsels die er binnen organisaties vaak nog bestaan voor het inzetten van datavisualiseri .... meer »

Bij de dood van David Bowie: waar bleven de infographics?

Infographics gaan meestal niet over cultuur of kunst, maar over cijfers, economie, concrete dingen. Daarom nu eens aandacht voor het belangrijkste culturel .... meer »