Wie zijn wij?

Inspiring Data beschikt over een flexibele groep communicatiespecialisten en ontwerpers die grote hoeveelheden informatie kunnen vertalen naar een pakkende infographic of animatie. 

In een wereld die constant informatie uitstort over mensen, is het steeds moeilijker om je verhaal voor het voetlicht te brengen. Mensen willen graag alles weten over de dingen die belangrijk voor hen zijn. Maar hoe krijg je nog hun aandacht? Een infographic of een animatie die het juiste verhaal vertelt, is hierbij erg effectief. Want mensen zijn visuele wezens: we onthouden de dingen beter als ze zijn ‘verbeeld’.

Een infographic voor professionals stelt andere eisen dan een product voor een groot publiek

Bekijk hier meer werk »      

Het Aanzien van februari: 'En de Oscar gaat naar ...'

Mijn maandelijkse rubriek 'Het Aanzien van ...' bij het online mediablog Frankwatching is ditmaal gewijd aan het grootste media-event dat in februari plaat .... meer »

Oliewinning in beeld: de gevolgen van de prijsdaling

De olieprijzen zijn sinds de tweede helft van vorig jaar op het laagste peil in jaren beland. Een vat olie kost nu minder dan vijftig dollar, terwijl .... meer »

Data-is-me pt. II

Ik was een paar weken geleden bij een workshop van SETUP Utrecht, een club creatieve, enthousiaste en grensverleggende onderzoekers van de digitale ruimte. .... meer »

The Internet of Things: een interactieve infographic (Het Aanzien van ...)

The internet of Things. Iedereen heeft het erover. Maar wat is het eigenlijk? Wat zijn die ‘dingen’ dan? Wat doen ze en waarom moeten we dat weten? Deze in .... meer »

Een app voor voetbalvrouwen ???

Een app voor voetbalvrouwen, die was er nog niet. Tenminste niet zoals we die bedachten, met Jennifer Baars, Marc Gussenhoven en Wendy Sprangers. Samen bed .... meer »

Minor EMD: the final results...

De Minor Editorial Media Design aan de Hogeschool Utrecht is achter de rug. De jongelui zijn weer een stapje verder in hun leerproces en zitten nu alweer t .... meer »