Hoe werken wij?

Inspiring Data helpt bedrijven en organisaties bij het visualiseren van informatie, in de vorm van een infographic of animatie. Zodat het verhaal dat u wilt vertellen, beter overkomt bij het publiek. 

We gaan met u in gesprek om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden en uitdagingen. Vervolgens vertalen we dat in een praktische, betaalbare en effectieve infographic of animatie, geschikt voor online en print.
We kunnen een project van begin tot eind realiseren, of we nemen een specifiek deel van het traject voor onze rekening. We kunnen de regie voeren, of meewerken in een team. We werken graag intensief samen. Niet alleen met advies, maar ook in de — soms weerbarstige — praktijk.

We zijn flexibel en perfectionistisch. Het eindresultaat staat voorop. We werken op basis van heldere afspraken, maar we snappen dat dingen soms anders kunnen lopen. In onze aanpak is altijd ruimte voor een nieuw idee dat het resultaat beter maakt.

Bekijk hier meer werk »      

Duurzaamste landen van ASN in een infographic

De duurzame bank ASN heeft een nieuwe classificatie ontworpen om de duurzaamheid van landen te meten. Dit met het oog op de samenstelling van het ASN oblig .... meer »

Editorial Media Design - halverwege de rit

De minor Editorial Media Design aan de Hogeschool Utrecht trekt nu voor het tweede jaar een groot aantal HBO-studenten uit diverse richtingen, die zich een .... meer »

Bij de dood van David Bowie: waar bleven de infographics?

Infographics gaan meestal niet over cultuur of kunst, maar over cijfers, economie, concrete dingen. Daarom nu eens aandacht voor het belangrijkste culturel .... meer »

Training 'Infographics' bij Frankwatching

Het thema 'kennisoverdracht' wordt steeds meer een kernonderdeel van Inspiring Data.   Een poos geleden hebben we de training 'Communiceren met een infogr .... meer »

Nieuwe minor Editorial Media Design van start

En weer een nieuwe jaargang Editorial Media Design gaat nu, begin september, van start bij de Hogeschool Utrecht. De minor trekt tientallen studenten aan H .... meer »

Mapping stereotypes -- Hoe een Bulgaar de wereld ziet...

Hoe denken Europeanen over elkaar? Een actuele vraag nu de Eurocrisis maar blijft doorsudderen en iedereen wel een mening heeft over die luie Grieken, sluw .... meer »