Hoe werken wij?

Inspiring Data helpt bedrijven en organisaties bij het visualiseren van informatie, in de vorm van een infographic of animatie. Zodat het verhaal dat u wilt vertellen, beter overkomt bij het publiek. 

We gaan met u in gesprek om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden en uitdagingen. Vervolgens vertalen we dat in een praktische, betaalbare en effectieve infographic of animatie, geschikt voor online en print.
We kunnen een project van begin tot eind realiseren, of we nemen een specifiek deel van het traject voor onze rekening. We kunnen de regie voeren, of meewerken in een team. We werken graag intensief samen. Niet alleen met advies, maar ook in de — soms weerbarstige — praktijk.

We zijn flexibel en perfectionistisch. Het eindresultaat staat voorop. We werken op basis van heldere afspraken, maar we snappen dat dingen soms anders kunnen lopen. In onze aanpak is altijd ruimte voor een nieuw idee dat het resultaat beter maakt.

Bekijk hier meer werk »      

Voetbalinfographic: geen woorden maar...

Alsof de tijd heeft stilgestaan en Johan Cruyff nog steeds als een jonge god over de velden zweeft. Zo ervaar ik de vaderlandse voetbalverslaggeving, een p .... meer »

Mapping stereotypes -- Hoe een Bulgaar de wereld ziet...

Hoe denken Europeanen over elkaar? Een actuele vraag nu de Eurocrisis maar blijft doorsudderen en iedereen wel een mening heeft over die luie Grieken, sluw .... meer »

Nieuwe minor Editorial Media Design van start

En weer een nieuwe jaargang Editorial Media Design gaat nu, begin september, van start bij de Hogeschool Utrecht. De minor trekt tientallen studenten aan H .... meer »

Nu op mediablog Frankwatching: datavisualisatie 2.0

Zojuist online: mijn artikeltje op het mediablog Frankwatching over datavisualisatie 2.0 (zes redenen om het toe te passen, zes gratis …http://lnkd.in/URZN .... meer »

Scrolly-telling: saaie verhalen bestaan niet (rubriek Het Aanzien van ...)

Hoe maak je van een op zichzelf nogal droog onderwerp een sprankelende en informatieve infographic met een hoog ‘wow’-gehalte? Nou, om te beginnen door .... meer »

Oliewinning in beeld: de gevolgen van de prijsdaling

De olieprijzen zijn sinds de tweede helft van vorig jaar op het laagste peil in jaren beland. Een vat olie kost nu minder dan vijftig dollar, terwijl .... meer »