Hoe werken wij?

Inspiring Data helpt bedrijven en organisaties bij het visualiseren van informatie, in de vorm van een infographic of animatie. Zodat het verhaal dat u wilt vertellen, beter overkomt bij het publiek. 

We gaan met u in gesprek om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden en uitdagingen. Vervolgens vertalen we dat in een praktische, betaalbare en effectieve infographic of animatie, geschikt voor online en print.
We kunnen een project van begin tot eind realiseren, of we nemen een specifiek deel van het traject voor onze rekening. We kunnen de regie voeren, of meewerken in een team. We werken graag intensief samen. Niet alleen met advies, maar ook in de — soms weerbarstige — praktijk.

We zijn flexibel en perfectionistisch. Het eindresultaat staat voorop. We werken op basis van heldere afspraken, maar we snappen dat dingen soms anders kunnen lopen. In onze aanpak is altijd ruimte voor een nieuw idee dat het resultaat beter maakt.

Bekijk hier meer werk »      

Training Infographics in je communicatie

Erg druk geweest, de laatste maanden, met het opzetten van de nieuwe training 'Infographics in je communicatie'. Na diverse aanvragen voor korte worksho .... meer »

Editorial Media Design - halverwege de rit

De minor Editorial Media Design aan de Hogeschool Utrecht trekt nu voor het tweede jaar een groot aantal HBO-studenten uit diverse richtingen, die zich een .... meer »

Zes redenen om datavisualisatie 2.0 te gebruiken

De redactie van Frankwatching, het grootste marketingblog van Nederland, was te spreken over mijn artikel over datavisualisatie. Ze gaan het binnenkort pla .... meer »

Een aanklikbare schandpaal: de Panama Papers

Het schandaal van april was zonder twijfel de publicatie van de gelekte ‘Panama Papers’.  Een uitgebreid databestand waarin haarfijn wordt uitgelegd .... meer »

Een muzikale infographic

In de interactieve infographic "100 years of rock (in less then a minute)" komen twee van mijn favoriete werelden samen: die van de popmuziek en die van de .... meer »

Datavisualisatie 2.0 : wat voegt het precies toe?

Zojuist, pfft, stuk afgemaakt over datavisualisatie. Focus: wat voegt datavisualisatie nou eigenlijk toe? Ik heb zes kenmerken uitgewerkt waarmee datavisua .... meer »