Hoe werken wij?

Inspiring Data helpt bedrijven en organisaties bij het visualiseren van informatie, in de vorm van een infographic of animatie. Zodat het verhaal dat u wilt vertellen, beter overkomt bij het publiek. 

We gaan met u in gesprek om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden en uitdagingen. Vervolgens vertalen we dat in een praktische, betaalbare en effectieve infographic of animatie, geschikt voor online en print.
We kunnen een project van begin tot eind realiseren, of we nemen een specifiek deel van het traject voor onze rekening. We kunnen de regie voeren, of meewerken in een team. We werken graag intensief samen. Niet alleen met advies, maar ook in de — soms weerbarstige — praktijk.

We zijn flexibel en perfectionistisch. Het eindresultaat staat voorop. We werken op basis van heldere afspraken, maar we snappen dat dingen soms anders kunnen lopen. In onze aanpak is altijd ruimte voor een nieuw idee dat het resultaat beter maakt.

Bekijk hier meer werk »      

Het Aanzien van februari: 'En de Oscar gaat naar ...'

Mijn maandelijkse rubriek 'Het Aanzien van ...' bij het online mediablog Frankwatching is ditmaal gewijd aan het grootste media-event dat in februari plaat .... meer »

Videoclipje met geweldige graphics

Een van de studenten aan de Minor Editiorial Design aan de HU, die ik de komende maanden begeleid, kwam met deze clip, een variant op de hier al eerder gep .... meer »

Training Infographics in je communicatie

Erg druk geweest, de laatste maanden, met het opzetten van de nieuwe training 'Infographics in je communicatie'. Na diverse aanvragen voor korte worksho .... meer »

Een interactieve stroom vluchtelingen (rubriek Het Aanzien van)

De vluchtelingencrisis is het grote ding van 2015, of we dat nou leuk vinden of niet. De stroom vluchtelingen uit Syrië en andere wankele regio’s kwam pas .... meer »

Vakantieliefde in een infographic (rubriek Het Aanzien van ...)

Ach ja, de vakantie zit er weer op. 'Back to the chain gang', zouden de Amerikanen zeggen. De makers (en bedenkers) van content halen opgelucht adem. Want .... meer »

INHOPE: een jaarverslag in vijf schermen

Net deze week heeft de internationale ngo INHOPE de infographics gelanceerd waarmee het mondiaal aandacht vraagt voor haar werk: het bestrijden van kinder .... meer »