Hoe werken wij?

Inspiring Data helpt bedrijven en organisaties bij het visualiseren van informatie, in de vorm van een infographic of animatie. Zodat het verhaal dat u wilt vertellen, beter overkomt bij het publiek. 

We gaan met u in gesprek om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden en uitdagingen. Vervolgens vertalen we dat in een praktische, betaalbare en effectieve infographic of animatie, geschikt voor online en print.
We kunnen een project van begin tot eind realiseren, of we nemen een specifiek deel van het traject voor onze rekening. We kunnen de regie voeren, of meewerken in een team. We werken graag intensief samen. Niet alleen met advies, maar ook in de — soms weerbarstige — praktijk.

We zijn flexibel en perfectionistisch. Het eindresultaat staat voorop. We werken op basis van heldere afspraken, maar we snappen dat dingen soms anders kunnen lopen. In onze aanpak is altijd ruimte voor een nieuw idee dat het resultaat beter maakt.

Bekijk hier meer werk »      

Een aanklikbare schandpaal: de Panama Papers

Het schandaal van april was zonder twijfel de publicatie van de gelekte ‘Panama Papers’.  Een uitgebreid databestand waarin haarfijn wordt uitgelegd .... meer »

INHOPE infographics - for English readers

My recent posting on the infographic screens we designed for the international ngo INHOPE have drawn a lot of attention from foreign readers. Mainly due .... meer »

Duurzaamste landen van ASN in een infographic

De duurzame bank ASN heeft een nieuwe classificatie ontworpen om de duurzaamheid van landen te meten. Dit met het oog op de samenstelling van het ASN oblig .... meer »

The Internet of Things: een interactieve infographic (Het Aanzien van ...)

The internet of Things. Iedereen heeft het erover. Maar wat is het eigenlijk? Wat zijn die ‘dingen’ dan? Wat doen ze en waarom moeten we dat weten? Deze in .... meer »

Trainingen in juli

Ik geef voor de zomervakantie (nouja, in elk geval voor het begin van mijn eigen vakantie...) nog twee trainingen voor de toepassing van infographics in de .... meer »

Inspirerende cijfers

Datavisualisatie is een discipline waarin diverse soorten kennis bijeen komen. Kennis die normaal gesproken niet in een enkel persoon (of twee) te vinden i .... meer »