Hoe werken wij?

Inspiring Data helpt bedrijven en organisaties bij het visualiseren van informatie, in de vorm van een infographic of animatie. Zodat het verhaal dat u wilt vertellen, beter overkomt bij het publiek. 

We gaan met u in gesprek om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden en uitdagingen. Vervolgens vertalen we dat in een praktische, betaalbare en effectieve infographic of animatie, geschikt voor online en print.
We kunnen een project van begin tot eind realiseren, of we nemen een specifiek deel van het traject voor onze rekening. We kunnen de regie voeren, of meewerken in een team. We werken graag intensief samen. Niet alleen met advies, maar ook in de — soms weerbarstige — praktijk.

We zijn flexibel en perfectionistisch. Het eindresultaat staat voorop. We werken op basis van heldere afspraken, maar we snappen dat dingen soms anders kunnen lopen. In onze aanpak is altijd ruimte voor een nieuw idee dat het resultaat beter maakt.

Bekijk hier meer werk »      

De Infographic van de maand bij Frankwatching

De Infographic van de maand (Het aanzien van … ) Elke dag worden er honderden infographics geproduceerd. Soms zijn ze goed, soms slecht, soms fantasti .... meer »

Een app voor voetbalvrouwen ???

Een app voor voetbalvrouwen, die was er nog niet. Tenminste niet zoals we die bedachten, met Jennifer Baars, Marc Gussenhoven en Wendy Sprangers. Samen bed .... meer »

Editorial Media Design - halverwege de rit

De minor Editorial Media Design aan de Hogeschool Utrecht trekt nu voor het tweede jaar een groot aantal HBO-studenten uit diverse richtingen, die zich een .... meer »

Een aanklikbare schandpaal: de Panama Papers

Het schandaal van april was zonder twijfel de publicatie van de gelekte ‘Panama Papers’.  Een uitgebreid databestand waarin haarfijn wordt uitgelegd .... meer »

Training 'Infographics' bij Frankwatching

Het thema 'kennisoverdracht' wordt steeds meer een kernonderdeel van Inspiring Data.   Een poos geleden hebben we de training 'Communiceren met een infogr .... meer »

#JeSuisCharlie: een dag uit het leven van een hashtag [infographic]

#JeSuisCharlie werd op 7 januari een trending hashtag, om een reden die we maar al te goed weten: de aanslag op de redactie van het Franse weekblad. Bi .... meer »